Прийом вторсировини: відходів пластику та відходів плівки по Україні.

Прийом та вивезення пластикових відходів

Шкода пластика на  екологогію

 

Важко повірити, але матеріал, створений всього 100 років тому, сьогодні є найпоширенішим сміттям на планеті. Найбільше страждає від пластику, звичайно, ж екологія.

Пластикові відходи руйнують наш найбільший природний ресурс, і це дуже негативно впливає на всю планету. Так, нам важко уявити світ без пластику. Але, ми повинні усвідомлювати, що якщо ми продовжимо використовувати його в таких же масштабах – ми самі собі винесемо смертний вирок. Ось, чому так важлива переробка і утилізація пластику.

Пластикові відходи.

 Забруднення пластиком – одна з найбільш глобальних проблем в світі!

Пластикові відходи є справжньою бідою для навколишнього середовища. Вони поступово захаращують землю і воду. Вивіз, утилізація та переробка просто необхідні. Крім цього:

  • в 1950-2017 роках було вироблено 8,3 млрд тонн пластмас.
  • Пластик не зникає, як органічні сполуки, а розпадається на більш дрібні шматочки.
  • Якщо ми збережемо такі темпи засмічення океанів, то, на думку вчених, до 2048 року в воді буде більше пластика, ніж риби.
  • Велика частина пластикових відходів не плаває на поверхні, а забруднює глибші частини океану.
  • Пластиковий пакет був також знайдений в найглибшому місці Землі, в Маріанської западини, в десяти тисячах кілометрів під поверхнею води.

Пластик знаходиться буквально всюди. Найстрашніше, що багато морські організми не можуть відрізнити пластикове сміття від їжі. Ті, хто їх їсть, вмирає, бо не можуть перетравити.

Ось чому так важлива утилізація і переробка пластика. Кожен з нас може допомогти зменшити кількість відходів. Один із способів – довіритися нашої компанії. Пластик легко переробляється і утилізується, але мало хто займаються цим. Наша компанія Еколос пропонує простий і економічний вивезення пластикових відходів власним транспортом.

Еколос - вивіз пластикових відходів та плівки

Як можна це змінити?

Важко знайти область, в якій би не застосовувався пластик. У зв’язку з цим, важко припустити, що його кількість скоротиться найближчим часом. Оскільки час розкладання становить від 100 років і вище, пластикові відходи є проблемою, яка зачіпає всіх. Як уникнути утворення нових гір пластикового сміття? Найкращою відповіддю на це питання – вивіз пластикових відходів.

Переробка пластику – процес утилізації, що дозволяє обробляти і повторно використовувати сировину. На жаль, його головний недолік пластика її-тривалий час розкладання і, як наслідок, негативний вплив на навколишнє середовище. Цілком можливо, що до 2050 року в морях і океанах буде більше пластмасових відходів, ніж риби.

Пластик – загроза для нашої планети.

Чи можете ви уявити наше життя без пластику? Навряд чи. Люди споживають його більше 300 мільйонів тонн на рік, і це число постійно зростає! Термін розкладання становить не менше 450 років або, можливо, цілу вічність. Таким чином, щоб не обтяжувати екосистеми і не створювати купи сміття, які будуть залягати кілька століть, необхідно якомога швидше скоротити витрату пластика. Вивіз пластикових відходів, утилізація і його переробка – наше основне завдання.

Вивіз та закупівля пластику

Незважаючи на щирі бажання, ми не можемо повністю позбутися від пластикових відходів в нашому житті. Але можна значно обмежити його споживання, утилізувати і переробляти.

Дивітся також: “Вивіз відходів плівки

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *